حدیث روز
امام صادق (سلام الله علیه) : دوست ندارم جوانی از شما را جز بر دو گونه ببینم: دانشمند یا دانشجو. امالی طوسی ص۳۰۳

جمعه, ۲۵ اردیبهشت , ۱۴۰۵ 29 ذو القعدة 1447 Friday, 15 May , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 259 تعداد نوشته های امروز : 0×
پ
پ

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزش های عمومی دانشگاه آزاد اسلامی یزد؛ دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در نشست شورای نظارتی مدارس سما این استان که با اعضا و مدیر کل آموزش و پرورش استان اظهار داشت: مجموعه مدارس سما به سمت کیفت پیش می‌رود و ما از آموزش و پرورش انتظار کمک داریم، زیرا در واقع دانش آموز ۱۲ سال با آموزش و پرورش ارتباط دارد.

او ابراز کرد: در این ۱۲ سال دانش آموز وارد مدرسه می‌شود و این سئوال مطرح است که در هر سال چه چیز‌هایی یاد می‌گیرد و با چه محتوایی باید مکمل و با چه شیوه‌ای تدریس شود؟

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد، گفت: دانشگاه یک ظرفیتی است که از پشتیبان محتوایی برخوردار است و رحمی نژاد مدیر کل آموزش و پرورش از تجربه‌های فرهنگی و هم تجربه‌های اداری بالایی برخوردارند که ما خواهشمند یم به ما کمک کنند.

دکتر دهقانی اشکذری تصریح کرد: مجموعه مدارس سمای استان یزد نه فقط به صورت شعاری بلکه به صورت پایه‌ای و پایلوت سند تحولی را با هدف ارتقای مباحث پرورشی، فرهنگی و معنویت و اخلاق در کنار علم آموزی آغاز کرده است و از آموزش و پرورش استان یزد انتظار داریم با اجرای این طرح همراهی کند و سپس با افتخار آن را معرفی نماید.

او، وجود برخی رشته‌ها در مجموعه مدارس سمای یزد را بی نظیر خواند و افزود: شاید برخی مهارت‌ها در هیچ مدرسه‌ای امکان ایجاد نباشد، ولی در این مدارس فعالیت دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد، حمایت آموزش و پرورش استان را از مجموعه مدارس سمای یزد به عنوان آغازگر یک طرح تحولی ارزشمند و حرکت به سمت تقویت یک مرکز آموزشی و فرهنگی خواستار شد تا در آینده‌ای نزدیک کل مدارس آموزش و پرورش استان از نتایج این طرح تحولی بهره‌مند شوند.

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.